koffie is lekker. De koffie uit het espressoapparaat van Nespresso is zelfs heerlijk. Je kunt kiezen voor de originele Nespresso cups, maar je kunt jezelf ook laten verrassen door vernieuwende alternatieven. Kwaliteit en smaak kunnen erg verschillend zijn. Maar ook in de prijs zitten vaak grotere verschil. Daarom vergelijken we de prijzen van de originele en het alternatief. Voor deze vergelijking gebruiken we de koffiecups van het merk Barista Italiano. We kunnen naar de prijs van verschillende verpakkingen. Zo weet je zeker dat je voor een bepaalde hoeveelheid de juiste prijs betaald. Dat kan je namelijk erg veel geld schelen.

Hoe meer je koopt, hoe minder het kost

Bij Barista Italiano krijg je korting naarmate je meer koopt. Dit kan erg schelen. Zo ben je bij deze webshop voor 90 capsules 0,33 euro per stuk kwijt voor de smaak delicate arabic koffiecups 100% Arabische bonen. Bij het kopen van 600 capsules hoef je maar 0,22 euro per stuk te betalen voor deze smaak. Dit kan dus enorm schelen. Vooral als je veel koffie drinkt uit het Nespresso apparaat, kun je erg veel geld besparen. Je hebt dan ook nog eens jouw favoriete koffie op voorraad. Dat is natuurlijk ook mooi meegenomen. Bij Nespresso gelden dit soort kortingen niet. Je betaald bijvoorbeeld voor de smaak vanillio 0,42 euro per stuk. Hoeveel capsules je koopt maakt hierin niet uit. Barista Italiano is dus erg voordelig. Je mag zelf bepalen hoeveel capsules je per keer koopt en kunt daarmee zelf jouw prijs bepalen.

De prijs in het algemeen

In het algemeen is Barista italiano ook het voordeligste. De koffiecups van Nespresso variëren tussen de 0,35 euro en de 0,42 euro per stuk. Alle koffiecups van Barista Italiano hebben eenzelfde prijs. Ze kosten bijvoorbeeld per 90 stuks slechts 0,33 euro. Daarnaast is de kwaliteit van Barista Italiano ook prima te vergelijken met die van Nespresso zelf. Sommige mensen vinden de kwaliteit van Barista Italiano zelfs nog beter. Ze vinden de smaak eerlijk en intens. Dat maakt de keuze voor een alternatief van Nespresso nog beter. Barista Italiano zorgt ervoor dat jouw koffiebeleving nog beter wordt. Zo kun je ultiem genieten en fijn ontspannen. Dat verdien je namelijk dubbel en dwars!

Read MoreNespresso koffiecups zijn duur. De koffie uit deze automaat is wel lekker. Om toch het beste van beide werelden te kunnen hebben, kun je ervoor kiezen om koffiecups te kopen die wel in het apparaat passen, maar niet origineel van Nespresso zijn. Hierin zijn vele verschillende merken te onderscheiden. Het ene merk is beter dan het andere. Ook in prijzen kan veel verschil zitten. Daarom is het goed om een kwalitatief alternatief te vinden voor de koffiecups. Zo kun je zowel blij worden van heerlijke koffie als van een fijne prijs.

De alternatieven

De alternatieven zijn erg divers. Het is in ieder geval fijn om een merk te vinden, waarbij de koffiecups ook in het Nespresso apparaat passen. Anders heb je er natuurlijk niets aan. Er zijn ook andere niet passende alternatieven, maar deze werken vaak niet. Dit omdat zij niet met het Nespresso systeem werken. Koffie zetten moet natuurlijk nog steeds makkelijk gaan. Daarom heb je waarschijnlijk ook gekozen voor het Nespresso koffiesysteem. Het is belangrijk om een goede webshop te vinden. In de supermarkt zijn namelijk niet zo heel veel opties beschikbaar. Door op internet te kijken naar reviews of beoordelingen te zoeken, kun je vaak een goed beeld krijgen van een webshop. Natuurlijk zijn ervaringen van vrienden of familie ook belangrijk.

een goed alternatief

een goed alternatief is Barista Italiano. Dit fijne merk heeft koffiecups die echt in het Nespresso systeem passen. Dat is natuurlijk wel zo handig. Zij hebben een eigen assortiment aan smaken. Dat maakt het merk echt uniek. Je krijgt echte nieuwe smaken die je kunt uitproberen. Deze smaken zijn soms zelfs beter dan de originele smaken van Nespresso. Dat is een erg groot voordeel. Daarnaast biedt Barista Italiano ook een uitstekende kwaliteit. De koffie is met veel zorg en liefde gemaakt. Dat proef je terug in jouw dagelijkse kopje koffie of espresso. Dat is natuurlijk wel zo belangrijk. Deze fijne cups zijn ook nog eens een stuk goedkoper dan de gewone Nespresso cups. Zo bespaar je veel geld en heb je ook nog eens betere koffie. Dat is nog eens een goede combinatie! Laat je overtuigen door deze heerlijke koffie eens uit te proberen.

Read MoreNespresso cups zijn te koop bij het Nespresso zelf. Toch zijn er ook andere opties. Deze kunnen enorm verschillen met Nespresso zelf. Zo zijn er verschillen in prijs, kwaliteit en smaak. Door te proeven en te beoordelen, kom je erachter wat het beste bij jou past. Om je een beetje op weg te helpen, hebben wij al een vergelijking voor jou gedaan. In onze test vergeleken wij de originele cups en de cups van het merk Barista Italiano.

Kwaliteit

Kwaliteit is natuurlijk het belangrijkste. Je wilt immers goede koffie die met zorg is gemaakt. De cups van Nespresso hadden dit zeker. Je merkte dat het brandproces goed was gegaan en de cups gingen makkelijk in de Nespresso machine. Daarnaast zagen de cups er goed uit. De cups van Barista Italiano hebben ons blij verrast. Ook zij hadden cups die perfect in het Nespresso koffiezetapparaat paste. Daarnaast was de kwaliteit uitstekend. De cups roken al heerlijk naar echte verse koffie. Daarnaast merkte je aan de smaak dat de koffie met zorg bereid was.

Smaak

De Nespresso koffiecups waren lekker. De smaken waren uniek en het aanbod aan smaken groot. Dat maakte de keuze best lastig. Doordat er zoveel keuze is, moet je heel veel proeven totdat je de perfecte smaak hebt gevonden. De cups van Barista Italiano hadden een uitstekende smaak. Zij kwamen dan ook bij dit onderdeel het beste uit de test. De smaken waren puur en echt. Bij de Italiaanse koffie Ristretto Nespresso cups van Barista Italiano dacht je meteen terug aan de echte Italiaanse sfeer. Dat was erg mooi om te ervaren. Het assortiment is ruim genoeg, maar de keuze is niet moeilijk. Dat maakt het een geweldige koffiemerk.

Prijs

Vooral de prijs was opvallend in de test. De koffiecups van Barista Italiano waren een stuk goedkoper dan de cups van Nespresso. Uit dit punt en voorgaande punten kun je dus concluderen dat de koffie van barista Italiano stukken voordeliger is. De kwaliteit is subliem en de smaken zijn heerlijk en puur. Daarnaast zijn de cups ook nog eens een stuk goedkoper. Dat maakt de keuze een stuk gemakkelijker. Deze koffiecups zijn daarnaast online te bestellen. Zo hoef je dus niet naar de supermarkt. Deze lekkere koffie wordt gewoon bij jou thuisbezorgd. Dit kost ook nog eens niets extra. Dat wordt genieten!

Read More


Nespresso is heerlijk. De koffie zorgt ervoor dat elke dag een feestje wordt. Je kunt de capsules voor in de automaat online kopen. Ook kun je deze gewoon bij de supermarkt kopen. Iedere optie heeft haar eigen voor- en nadelen. Door deze te vergelijken, kun je ontdekken welke optie het beste bij jou past. Zo kun je genieten van prachtige koffie en deze op de makkelijkste manier in huis halen. Dat is natuurlijk wel zo handig. Gemak is namelijk heerlijk. Zo kun je nog meer ontspannen en genieten.

Gemak

Dan beginnen we meteen bij iets belangrijks: gemak. Je wilt immers geen extra moeite hoeven doen. Deze kun je veel beter ergens anders besteden. De supermarkt is misschien wel een beetje uit de buurt, waardoor je in de auto moet stappen of een fietsritje moet maken. Hierdoor ben je dus extra bezig. Maar wat als je heel snel Nespresso capsules nodig hebt? Dan is de supermarkt vaak wel de fijnste optie. Nespresso op internet kopen kan natuurlijk ook. Dit kan bij de Nespresso webshop, maar er zijn ook andere opties. Het fijne aan een aankoop op internet is dat je niet uit de deur hoeft. Vaak is het pakketje met jouw favoriete koffie de volgende dag al in huis. Als je dus op de korte termijn koffie nodig hebt, kan dit gewoon.

Gewoonte

Uit gewoonte ga je waarschijnlijk gewoon naar de supermarkt. Dat doe je immers altijd. Maar wat als je nu eens iets anders probeerde? Verras jezelf en ontdek hoe gemakkelijk het is om koffie online te bestellen. Misschien is dit wel helemaal niets voor jou, maar dan heb je het in ieder geval geprobeerd. Aan te raden is de webshop van Barista Italiano. Deze fijne webshop werkt heel gemakkelijk. De koffiecapsules die het merk verkoopt, passen gewoon in jouw Nespresso machine. Om het nog beter te maken, ze zijn ook nog eens goedkoper dan de cups van Nespresso zelf!

Voorkeur

Natuurlijk komt de keuze uiteindelijk te liggen bij jouw voorkeur. Wat spreekt jouw het meeste aan? Dat is de vraag die speelt. Door beide opties een keer uit te proberen, weet je zeker welke optie het beste bij je past. Natuurlijk kan het idee van online winkelen eng zijn. Maar toch is dit een fantastische optie. Wie niet waagt, die niet wint!

 

Read More


Bij het Nespresso koffiezetapparaat horen capsules. Deze kunnen in de supermarkt worden gekocht. Je doet ze waarschijnlijk bij jouw wekelijkse boodschappen. Dit kan soms best lastig zijn. Bijvoorbeeld als ze op zijnmidden in de week. Dit kan natuurlijk makkelijker. Dit doe je door de Nespresso capsules online te kopen.  Je hebt ze zo snel en huis en het kan ook nog eens flink schelen in de prijs. Kocht jij de Nespresso capsules ooit al eens online?

Makkelijk

Het online bestellen van koffiecups voor de Nespresso koffiezetapparaat kan erg makkelijk zijn. Ten eerste worden ze natuurlijk thuisbezorgd. Dit scheelt een keer boodschappen doen. Wel zijn hier soms verzendkosten aan verbonden. Wanneer je echter kiest voor een goede webshop, dan kan het zijn dat de verzendkosten gratis zijn. Dit is bijvoorbeeld het geval bij het merk Barista Italiano. Je kunt daarnaast winkelen wanneer je maar wilt. Je kiest zelf een moment en hoeft de capsules dus niet binnen de reguliere openingstijden van een winkel te kopen. Een ander voordeel is dat de producten snel binnen zijn. Daarnaast kun je snel geholpen worden met vragen over een specifieke Nespresso capsule door contact op te nemen met een klantenservice.

Uitgebreid assortiment

Online zijn vaak meer producten te vinden dan in de supermarkt. Daardoor wordt de keuze een stuk groter. Je kunt zo een smaak vinden die perfect bij jou past. Ook kun je jouw gasten verrassen met unieke koffie. Genieten van koffie wordt zo geweldig. Koffie proeven wordt een hele belevenis. Door jezelf verschillende smaken te laten uitproberen, kun je daarnaast een echte koffie expert worden. Je kunt jezelf zo verrassen en nieuwe dingen uitproberen. Dat is goed voor je. Verandering is immers goed.

Voordeliger

Het online bestellen van koffiecups voor de Nespresso machine is ook nog eens een stuk voordeliger. Dit omdat je prijzen kunt vergelijken. Door te vergelijken kun je de beste deal vinden. Daarnaast is er op internet vaak sprake van concurrentie. Hierdoor worden de prijzen van de cups een stuk lager. Daarnaast hoef je niet perse capsules te kopen van het merk Nespresso. Op internet zijn vele andere merken te vinden die een stuk voordeliger zijn. Het is daarbij wel belangrijk dat je kijkt naar kwaliteit. Bij Barista Italiano kun je te verwachten. De kwaliteit is zo hoog door het unieke brandingproces. Zo kun je genieten van prachtige koffie tegen een geweldige prijs.

Read MoreNespresso koffie is aanwezig in verschillende smaken. Iedere persoon heeft zijn of haar eigen smaakvoorkeur. Door het brede assortiment is er veel keuze.  Nespresso heeft een eigen assortiment, maar ook andere merken hebben koffiecups die in het apparaat passen. Dat maakt het meteen ook moeilijk om de perfecte koffie te vinden. Door te proeven en koffiesmaken uit te proberen kom je erachter welke smaak het beste bij jou past. Om je al een beetje op weg te helpen, hebben we een aantal smaken onder elkaar gezet. Zo kun je alvast smaken proeven die jou aanspreken.

Delicate Arabica Koffie Cups 100% arabica bonen

Deze lekkere koffiecups komen van het merk Barista Italiano. De smaak van deze koffie is zacht. Het karakter daarentegen is sterk. Door het originele brandproces is de kwaliteit uitstekend. Van deze koffie kun je echt genieten. Neem een momentje voor jezelf en geniet van deze verrassende smaak. Deze koffie is makkelijk online te bestellen. De verzendkosten zijn gratis. Dat maakt het nog verleidelijk om deze koffie te gaan proberen.

Cafeïnevrije espresso

De keuze bij cafeïnevrije espresso is groot. Vele merken bieden deze koffie aan. Cafeïnevrije koffie is speciaal gemaakt voor de echte koffieliefhebber die wilt genieten van meerdere koppen koffie per dag. De koffie is verkrijgbaar bij Nespresso zelf en heet Decaffeinato Intenso. De smaak van deze koffie is subtiel en zacht. Het merk Barista Italiano heeft ook cafeïnevrije espresso in het assortiment. Deze koffie heeft een zachte smaak. Wel proef je dat deze intensief is. Je wordt helemaal in de smaak getrokken en kan daar echt eventjes lekker bij stilstaan. Daarnaast is de smaak erg evenwichtig. Door beide merken te proberen, kun je uitvinden welke het beste bij jou past.

Klassieke Italiaanse espresso

Espresso zoals die in Italië gemaakt wordt, is het lekkerste. Je waant je eventjes in de heerlijke sfeer van dit land wanneer je een kopje hiervan drinkt. Deze espresso is weer verkrijgbaar bij het merk Barista Italiano. De echte overtuigende en krachtige smaak die je bij Italiaanse espresso verwacht is hierin terug te vinden. De schone afdronk maakt de espresso helemaal perfect voor jou. De smaak bij Barista Italiano heet Italiaanse koffie Ristretto Nespresso cups. Bij Nespresso is deze smaak natuurlijk ook terug te vinden. Deze heet Fortissio Lungo. De smaak hiervan is scherp, bitter, maar heeft een soepele textuur. Ook bij deze smaak is de keuze het afhankelijk van de voorkeur. Welke past het beste bij jou?

Read More


Het Nespresso koffiezetapparaat heeft capsules nodig om te kunnen werken. Deze capsules zorgen ervoor dat je kunt genieten van heerlijke koffie. Je kunt ze op verschillende plekken tegen verschillende prijzen kopen. Door goed te vergelijken, te proeven en uit te proberen, kun je tot de voordeligste combinatie komen. Heerlijke koffie doet een mens immers goed. De capsules kunnen van het merk van Nespresso zelf worden gekocht. Toch zijn er ook betere en goedkopere alternatieven te vinden.

In de supermarkt

Koffie voor in de Nespresso machines kan natuurlijk gekocht worden in de supermarkt. Je vindt hier de capsules van Nespresso zelf. Deze kunnen best prijzig zijn. Door te kijken naar aanbiedingen bij supermarkten, kun je wat goedkoper uitkomen. Toch blijft koffie op deze manier best duur. Er zijn in de meeste supermarkten ook B-merken te vinden. Sommige hiervan kunnen ook in het Nespresso koffiezetapparaat worden gezet. Toch merk je hierin verschil. De kwaliteit van deze merken is vaak een stuk minder. Dat is zonde. Koffie moet immers lekker smaken. Wanneer je er minder voor betaald, maar ook mindere kwaliteit voor krijgt, is dat jammer.

Online

Je kunt Nespresso capsules in de supermarkt kopen, maar dit kan natuurlijk ook online. Online is het makkelijker om prijzen van verschillende aanbieders te vergelijken. Vaak kun je jezelf op deze manier veel geld besparen. Ook online kun je B-merken vinden. Sommige hiervan zijn kwaliteit een stuk beter. Toch moet je online wel rekening houden met verzendkosten. Deze komen vaak bij de kosten van de bestelling. Iets kan voordelig zijn, maar als er nog verzendkosten bijkomen, kan het duurder zijn dan in bijvoorbeeld de supermarkt. Het is goed om hier bij stil te staan. De beste deal krijgen is natuurlijk belangrijk. Dat kan op jaarbasis veel geld schelen.

Bij Barista Italiano

Een alternatief voor de Nespresso capsules is Barista Italiano. Deze speciale capsules passen ook in het Nespresso apparaat. Door deze capsules te kopen, hoef je minder te betalen dan voor de originele capsules. Daar tegenover staat wel een goede kwaliteit. De koffie die uit de capsules komt, proeft zelfs een stuk beter! Je kunt de cups online bestellen. Zo hoef je dus niet naar de supermarkt te gaan. De verzendkosten van de capsules zijn gratis! Zo kun je deze Nespresso capsules super voordelig bestellen. De vele smaken die aanwezig zijn, maak de keuze groot.

Read More


Een Nespresso koffiezetapparaat is erg fijn. De heerlijke koffie die wordt geproduceerd door dit apparaat, is een fijne oppeper. De vele smaken die beschikbaar zijn, maken koffie drinken een waar feestje. Je hebt genoeg keuzes en kunt blijven variëren.  Je kunt jezelf en jouw gasten laten kiezen uit allerlei lekkere koffiesoorten. Het enige nadeel aan de koffiemachine is dat de cups hiervoor erg prijzig kunnen zijn. Je betaald dan wel voor kwaliteit, maar toch kan dit goedkoper. Goedkoper betekent niet altijd dat je inlevert op kwaliteit. Er kan zelfs betere kwaliteit bereikt worden met bepaalde merken. Je moet dan alleen weten waar je moet zoeken!

Barista Italiano als alternatief

Bij Barista Italiano kun je voor een voordeligere prijs koffiecups kopen die in het Nespresso koffiezetapparaat passen. Deze handige cups zijn verkrijgbaar in allerlei heerlijke smaken. De keuze wordt zo erg groot. Met het speciale proefpakket wat te koop is bij deze webshop, kun je jouw ideale smaak vinden. Zo kun je genieten van heerlijke koffie voor een betere prijs.  De kwaliteit van deze koffie is nog hoger dan bij de Nespresso koffiecups. Dat is dus volop voordelig. Heerlijke koffie tegen een fantastisch prijs is de perfecte combinatie.

De beste Italiaanse smaak voor een betere prijs

Met de koffiecups van Barista Italiano kun je genieten van de echte Italiaanse smaak.  Wanneer je de koffie drinkt, waan je jezelf even in  het mooie Italië. De koffie geeft je een fijn vakantiegevoel. Zo kun je echt even ontspannen. Dat is goed voor je lichaam en voor de geest. De dag ziet er vervolgens een stuk mooier uit. Je kunt er dan volop tegenaan. De koffie van Barista Italiano geeft je de perfecte start voor een geweldige dag.  Zo kun je alles aan.

Genieten van koffie en gemak

De heerlijke koffiecups van het merk Barista Italiano maken heerlijke koffie. Daarnaast zorgt dit fijne merk ervoor dat de cups worden thuisbezorgd. Je hoeft dus niet naar de supermarkt om deze heerlijke koffie te kunnen drinken. Je bestelt de koffie en één a twee werkdagen later krijg je het pakketje binnen.  Het mooie hiervan is dat de verzending altijd gratis zijn. Genieten van heerlijke koffie kan vanaf nu heel eenvoudig! De koffiecups geven je dus alleen maar voordelen. De koffie is lekker, er is keuze genoeg en je kan ook nog genieten van thuisbezorgde producten.

 

 

Read More