De klanten service van Barista Italiano

Wij van Barista Italiano werken met passie om alle wensen van onze klanten te voldoen, elke koffie moet simpelweg het genot bieden om gedronken te worden.

Jouw ervaring met barista Italiano begint vanaf het moment dat je ons leert kennen, van het gemak van het aanschaffen tot aan de bezorging van onze koffie in Nespresso capsules.

We schenken veel aandacht aan elke fase, van de plant tot de verpakking van de koffie om de kwaliteit te behouden, en we willen diezelfde aandacht ook aan jou schenken door altijd voor je beschikbaar te zijn om onze service zo effectief mogelijk te maken.

Zoals je weet, niks is perfect op deze wereld, daarom proberen wij alles zoveel mogelijk te verbeteren.

Je kunt zonder twijfel contact met ons opnemen voor elk probleem,ontrevedenheid of fout.

Wij zijn er voor jou om elk probleem zo snel mogelijk op te lossen en om naar je suggesties te luisteren. Werk met ons mee om een klantenservice te creëeren die net zo goed is als onze espresso.

Onze koffie in cupsules voor het Nespresso apparaat maakt deel uit van je dagelijks leven, daarom willen wij dat jouw ervaring met Barista Italiano aangenaam is, want Italiaanse espresso laat een zachte, lekkere en overgetelijke nasmaak achter.

Jouw woorden zijn heel belangrijk voor ons.

Het kan gebeuren dat er kleine problemen zijn, maar we zullen er alles aan doen om deze zo goed en zo snel mogelijk voor je op te lossen.

Selecteer een van de beschikbare services:

FAQ- We hebben de meest voorkomende vragen verzameld, hopelijk kun je hier onzekerheden mee oplossen. We raden je aan om eerst de FAQ te bekijken om te kijken of daar je oplossing tussen zit.

Signaleer een probleem – Als je online je antwoord niet kunt vinden kun je deze service gebruiken om ons een berichtje te sturen. We zullen je zo snel mogelijk antwoorden.

Facebook pagina – Als je altijd op de hoogte wil zijn over nieuws van Barista Italiano, zoals acties en speciale aanbiedingen, of om nieuwe ideeën, recepten en smaken te ontdekken. Like en kom de wereld van Barista Italiano binnen.