Koffie online bestellen Barista Italiano betekent:

Passie…Kwaliteit…Sensatie..Emoties…Espresso…

Want Barista Italiano kiest met passie de beste kwaliteit en creëert daarmee sensaties en emoties om jou in een kop espresso aan te bieden.

Onze espresso’s in Nespresso cups zijn het resultaat van een nauwkeurige selectie van de beste koffiebonen uit verschillende werelddelen:

  • Centraal Amerika
  • India
  • Afrika

Elke boon brengt het beste van zijn land mee, die uiteindelijk zorgvuldig wordt geroosterd en gemengd om de topkwaliteit eruit te halen.

Het geheim van ons recept is de alchemie van onze ingrediënten.

 

Passie:

We hebben de naam ”Barista Italiano” gekozen omdat we vastbesloten zijn om het  ‘Made in Italy’ te ondersteunen.

De Italiaanse levensstijl heeft de hele wereld veroverd. Onze espresso’s en cappucino’s zijn inmiddels internationaal erkende woorden geworden.

De onmiskenbare Italiaanse smaak, espressie van harmonie, is een kenmerk dat je in de koffie van Barista Italiano terugvindt.

De passie voor de traditie wordt vernieuwd in de uitdaging om een unieke koffie samen te stellen.

 

Kwaliteit:

Onze passie zorgt voor kwaliteit in elke fase van het creëringsproces van onze koffie. Barista Italiano analiseert, selecteert en probeert de meest exclusieve espresso’s.

De wijsheid, ervaring en het vakmanschap met het roosteren op de Italiaanse manier zorgt ervoor dat onze espresso onvergetelijk is.

De kwaliteit in onze cups springt eruit zodra jij je eerste slok neemt.

 

Sensatie:

Ruiken, proeven, nippen, drinken, op hoeveel manieren kun je het gebaar van de beker naar je mond brengen verwoorden?

De geur van koffie s’ochtends vroeg maakt deel uit van een goede dag. Het geluid van de koffie dat langzaam naar beneden drupt en de  room die op de bovenlaag wordt gecreëerd kondigen de smaak al aan.

Je smaakpapillen zijn veroverd door deze warme en volle drank. De smaak is af.

Barista Italiano heeft de ambitie om alle zintuigen op te ontwaken, dat is wat lekkere koffie drinken voor ons betekent.

 

Emoties:

Passie, kwaliteit, betoverende sensaties, want Barista Italiano is een heerlijke onderbreking.

Koffie is rijk aan herinneringen dankzij de kracht om verschillende smaken te verenigen, het is een vloeibare suggestie.

Daarom nodigen wij je uit om tussen de meest beroemde Italiaanse pleinen te reizen die onze espresso hebben geïnspireerd, een ontdekking van smaken tussen:

 

Rome – Piazza Navona: Sterke Italiaanse espresso, een mix van Arabica en de juiste toevoeging van Robusta dat je een zachte langdurige nasmaak.

Piazza di Spagna: De espresso met kruidige en intense aroma’s, met noten van geroosterd brood en een sterke afdronk van cacao, een elegant en geraffineerd karakter.

Venezië – Piazza San Marco: Delicate Arabica, een zachte en geraffineerde smaak en aroma en een aangename gevarieerde afdronk.

Milaan – Piazza Duomo: Onze caffeïnevrije koffie met een zoete, intense en evenwichtige smaak.

 

Espresso:

De espresso van Barista Italiano is een goede start waar je graag naar terug gaat.

Barista Italiano heeft zijn passie en kwaliteit opgesloten in capsules die geschikt zijn voor je Nespresso machine zodat je wanneer je maar wil de sensaties en emoties kunt proeven die onze koffie losmaken, ook bij jou thuis.

De beste koffie bereiken die je maar kunt wensen, meteen bij jou thuis, dat is de missie van Barista Italiano.

 

Waar wacht je op? Probeer nu onze koffie!