top of page
LOGO.png
Barista Family

Het zou ons een genoegen zijn uw bedrijf te voorzien van “echte” italiaanse koffie.

Uit onderzoek is gebleken dat koffie een belangrijk element van waardering is binnen uw organisatie waarom zou u voor een concurrerende prijs uw medewerkers niet het beste voorschotelen.

Wij kunnen u volledig ontzorgen. De koffie, de plaatsing van de koffiemachines en het bijhorende onderhoud en alle aanverwante (koffie) benodigdheden.

 

Neem contact met ons op voor een afspraak.

 

Barista Horeca:

Door onze uitgebreide ervaring binnen de Italiaanse HoReCa weten wij als geen ander hoe belangrijk goede koffie voor uw gelegenheid is. Continue de juiste smaak, kwaliteit en temperatuur met meerdere “Heavy Duty” momenten per dag zijn koffie uitdagingen waar wij samen met u de perfecte invulling aan willen geven.  Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

 

Barista Distributie:

Partners zijn een belangrijk onderdeel van ons succes, om die reden zijn wij altijd op zoek naar geschikte ondernemingen om gezamenlijk een distributie visie te creëren en uit te rollen.

 

Wij gaan met groot plezier en enthousiasme  de gezamenlijke uitdaging met u aan en kunnen u ondersteunen met verschillende on- en offline campagnes en reclame uitingen.

 

Neem contact met ons op voor een compleet overzicht van de mogelijkheden.

Klantenservice:

Ma - Vr: 8:00 - 19:00

Zaterdag: 9:00 - 17:00

Zondag: 9:00 - 16:00

Barista Italiano Bonen
bottom of page