top of page
baristawit.png
Barista Italiano Logo
  Ons Verhaal..  
BARISTA ITALIANO decaffeinato

Barista Italiano onderscheid zich door het aanbieden van koffie op 100% natuurlijke basis. Geen kunstmatige of chemische smaak invloeden, geen gemodificeerde brandtechnieken en geen smaak additieven. Dit alles sluit naadloos aan op de hedendaagse trend “bewust leven is bewust kiezen”. Barista Italiano staat voor “State of the Art” pure koffie gebrand op basis van traditie en vakmanschap.  Een smaak die PUUR Italiaans is.

De intensiteit van onze koffie is overweldigend, de smaak en sensatie van onze koffie blijft lang aanwezig (afdronk). De crema, het schuimlaagje op de koffie lost niet op waardoor de concentratie van smaken en aroma’s gegarandeerd blijft. Barista Italiano staat garant voor de hoogste kwaliteit ondersteund door een team van koffie-specialisten, zij zoeken, testen en proeven constant om een zo optimale blend en kwaliteit te garanderen.

De koffiebonen die gebruikt worden zijn geselecteerd op kwaliteit en oorsprong en komen gegarandeerd uit de opgegeven gebieden of landen.

Het koffielabel Barista Italiano dat wij voeren kent zijn oorsprong in Italië. Onze koffie is het resultaat van zorgvuldig geselecteerde bonen en door Italiaanse koffiemeesters uniek samengestelde blends.  

Ervaar hoe Barista Italiano Kwaliteit, Passie en Emotie in perfecte harmonie  hand in hand met elkaar laat gaan, en daarmee een ongekende koffie sensatie voor schotelt.

Barista Italiano werd geboren vanuit een diepe passie voor koffie gebrand en samengesteld in Italie. In 2015 besloten drie gepassioneerde Italianen uit de buurt van Trieste aan hun diep gewortelde passie om de perfecte koffie op de markt te zetten invulling te geven. Zij zetten gezamenlijk de webshop “The Italian FoodShop” op. Onder de vlag van dit bedrijf werd al snel het “Barista Italiano”  koffielabel in de markt gezet.  Wij herkenden die uitgesproken passie voor koffie in elkaar, we maakte plannen om een Nederlandse tak van “The Italian FoodShop”op te zetten. En zo zag “The Italian FoodShop” in 2017 het licht in Nederland. Een verkoop organisatie ondersteund met een webshop waar de echte koffiedrinker online capsules voor Nespresso- en Dolce Gusto-apparaten kan bestellen.

 

Daarnaast leveren wij voor de “malende” consument koffiebonen in kilo verpakkingen. Het assortiment strekt zich verder uit van thee en gemalen koffie tot koffieservies en koffiemachines.

Naamloos-3.png
coffeemugicon.png
bottom of page